Over Noordstern Advocaten

Noordstern Advocaten bestaat uit betrokken advocaten die gespecialiseerd zijn in het asiel- of regulier vreemdelingenrecht en personen- en familierecht.

Alle advocaten hebben een veelzijdig klantenbestand en werken voor zowel particulieren als ondernemers, vermogende als onvermogende, Nederlandse en buitenlandse rechtzoekenden. Hierdoor kunnen veel gecombineerde problemen binnen het kantoor aangepakt worden.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Een strafrechtelijke veroordeling (zelfs geldboetes!) kan bijvoorbeeld consequenties hebben voor een verblijfsvergunning of recht op een Nederlands paspoort. Een verandering in het gezinsleven kan consequenties hebben voor een verblijfsvergunning. Voor het recht op een verblijfsvergunning kan belangrijk zijn dat het vaderschap van een kind vaststaat of dat sprake is van een officiële omgangsregeling.

Dergelijke vaak complexe en samenhangende problemen worden bij Noordstern Advocaten met gevoel voor de menselijke maat en volledige inzet aangepakt.

Onze ervaren advocaten helpen u graag bij uw problemen op deze gebieden. Heeft u juridisch advies nodig? Vraag eenvoudig online een adviesgesprek aan.

De naam Noordstern Advocaten is gebaseerd op zowel de Noordse stern als op Amsterdam-Noord. De Noordse stern is een trekvogel die elk jaar van het zuidelijk halfrond naar het noordelijk halfrond migreert.